2/11-2007: Chaotic kortdag

En av fördelarna med att jobba på bank är att de fortfarande tillämpar halva arbetsdagar innan röd dag. Det innebär att jag slutar kl.l 13.30 idag. Tack och lov! För banken har klantat sig igen och skickat ut felformulerade grejer till kunderna så att 12 000 pers måste ringa hit och be om hjälp. Sådant kan man ju bli trött på...

Igår kväll var Tin och jag och lyssnade på Lasse Lindh live i Konsert & Kongress. Värsta bra grejen att göra en torsdagskväll. Det var det dock inte så många andra som hade förstått. Det var liksom jag, Tin och emo-kidsen som var där. Men det gjorde ingenting alls. Lasse var asbra! Och jag visste typ inte vem han var innan, så det var ju bara en glad överraskning. Tack till Tin som kom med förslaget. :)

Btw så läste jag ut sista delen av Harry  Potter häromdagen (den var inte precis över förväntan) och började på en ny bok. "Hångla mer" av Klas Hallberg. Bästa boken, bästa boken! En "livsstils-/självhjälpsbok" precis i min smak. Inget indoktrinerande, bara funderingar. Och vill man ta det till sig så får man väl göra det, annars skiter man bara i det - som han själv antagligen skulle ha uttryckt det. Jag tycker i alla fall att den är jättebra.

Carin


RSS 2.0