Btw...

Större bröst hade jag planerat att få genom att gå upp lite i vikt samt framhäva de jag har mer. Jag hade tänkt bli en aning mer ytlig faktiskt...
Jag är ju redan jätteintresserad av kläder och smink och så, men jag tänkte att jag skulle bli mer "tjejigt fåfäng" med push-up, solarie solning och en massa hårspray.
Mest som en kul grej sådär. Jag behöver bara känna mig lite extra "kvinnlig". Det är så tråkigt att var ordentlig. Ibland vill jag utnyttja att jag är tjej. Var lite vampig.

Jag kom även på att jag ska börja använda morgonrock mer nu när det är höst. Men jag måste nog skaffa en ny - en vit eller ljusrosa i mjuk frotté. Blev inspirerad på NK.

Tihi! :P

Carin

TGIF

Ja, jag är dålig på att skriva. Men whatever liksom...onödigaste grejen att känna sig dålig över.

Idag är det i alla fall fredag. Klockan är bara en timme i 17, dvs en timme tills jag slutar JAG SLUTAR...! I love fredagkvällar. Jag brukar undvika att boka in annat än myskväll med familjen på fredagkvällar. Kanske handla på vägen hem, gå en promenad, laga mat med mamma, äta upp maten framför TV:n med familjen och förhoppningsvis se en bra film från Lovefilm.se. Och det är precis just det jag ska göra idag.

Det har varit en ganska hård vecka. Måndagen var seg. Tisdagen spenderade jag, tack och lov (!), i Stockholm med Tin. Onsdag jobbade jag 10½ timme pga kontorsmöte hela kvällen. Och torsdag och fredag har bara varit kaotiska med sjukdomar och trasiga växelbord på jobbet...

Sedan har jag gått och blivit höstförkyld. Jag ska använda helgen till att vila upp mig. Det ska bli skönt.

Trevlig helg!

Carin

Jag ska satsa på... :

- större bröst
- bibehålla en snygg fake-bränna
- fräsch sminkning
- snygg frisyr

Ytligt, I know...

Carin

Tanke 5

Hösten är här!
Den kom i måndags... Det känns på morgnarna och i skuggiga hörn där solen inte ligger på - höstluft. Snart trillar löven av träden.
Det doftar annorlunda än under sommaren och jag längtar lite efter en mössa på huvudet.


Long time...

Dålig på att skriva. Orka egentligen... Ibland behöver man skriva av sig, ibland behöver man det inte.

Dagen har, liksom övriga dagar den här veckan, varit relativt bra.
Stannade och pratade med M. på Mokka på vägen till jobbet imorse. Jag brukar alltid vara för sen för det, men idag struntade jag i tiden. Han är en riktigt trevlig prick. Dock för gammal för att roa sig på helgerna (enl. egen utsago).

Att bli uppiggad av människor jag tycker om är betydelsefullt. C. åtog sig uppgiften på ett mycket bra sätt igår kväll. Vi sågs efter jobbet och köpte mat på Sol & Ris. För övrigt var han som jobbade där ytterligare en sådan människa man blev lite småglad av. Han var trevlig.
Sedan gick vi hem och åt framför ett inspelat avsnitt av "Project Runway" och min nya DVD-film "Djävulen bär Prada" (som vi såklart har sett tidigare, men vem bryr sig?).
Stackars C. fick dock jaga bussen när hon skulle hem och prata med mig i telefon medan hon i regnet väntade på nästa.

Snart är det helg igen. Efter jobbet ska jag (gå och sola), gå en promenad, käka med famlijen och se på dagens lovefilm-film "Marie Antoinette". Har ganska höga förväntningar faktiskt - både på filmen och en slapp kväll.
Imorgon tävlar L. på Max och, förhoppningsvis, är det 20-års fest på kvällen.
Söndag blir nog bara slapp.

That's what I'm looking forward to.


Carin

Tanke 4

Mamma och pappa firar 25-årig bröllopsdag idag. Det är egentligen några dagar för tidigt men de planerade in en liten resa med övernattning till idag.
Gifta i 25 år!
Jag blir nervös bara av att tänka på det. Men skönt att ha någon att leva med så länge.
Jag har sett bilder av mamma från den tiden. Hon var väldigt vacker, och pappa såg ut att var en rolig prick. Insåg nyligen att jag gärna hade velat träffa dem på den tiden. Och när mormor berättade om bröllopet längtade jag efter att ha fått sett det.

Hotelljobb

Ringde Hotell Ekoxen tidigare. Jag ska dit och visa upp mig i eftermiddag! Jag har saknat restaurangbranschen betydligt mer än jag trodde jag skulle göra. Spännande!
Nu fick jag ju ändra lite i planeringen för eftermiddagen (gör ingenting, bara nyttigt). Köpa ytterligare en kjol för 29 kr hinns nog innan. Sedan får jag ge mig ut på cykelutflykt något senare än jag hade tänkt. Måste nämligen ta reda på hur bästa vägen till flygplatsen ser ut så att jag inte cyklar vilse i morgondiset tidigt imorgon bitti. Vore ju synd!

Carin

Coffee

Ibland är det tur att det finns kaffe! Idag är det koffeinet som håller mig uppe. Det är  tur att jag har tagit ledigt för Köpenhamn imorgon. Det betyder att det i princip är fredag för mig idag.

Jag vaknade en halvtimme för tidigt imorse. Mamma och L. var redan uppe för att åka iväg till stallet, och sedan ännu längre söderut för mamas del. Funderade kort över om jag skulle gå upp men bestämde mig ganska snart för att försöka somna om. Jag lyckades ganska bra - medan katten snodde runt i sängen.

Promenaden till jobbet var plågsam. Högerfoten gjorde ondare än någonsin och det oroar mig lite inför morgondagen. Hur ska jag kunna gå en hel dag i Köpenhamn med en så dålig fot?
Rullstol och foträta skor?
Antagligen var det promenaden igår som rågade måttet. Men att hoppa över den hade varit synd. Mamma och jag hade det trevligt (om än svettigt) nere vid ån.
Dock var magpasset något överskattat. Hade kunnat var utan det. Lär jag väl också få känna konsekvenserna av imorgon.

Looking forward to Copenhagen!

Carin

Tanke 3

Jag ser fram så jättemycket mot Köpenhamn på fredag. Flyger ner 06.20, framme 07.30. Mysa på café och med shopping fram till 11.30 när pappa kommer. Troligen ger vi oss då på en ölprvning på Carlsberg Visitor's Center. 

¤¤¤

Thihi! I don't even like beer.

Lunch och åska

Fruktansvärd, tryckande känsla i hela kroppen. Jag tror jag sprängs! Herregud, åskan tar kål på mig. Jag kan ju inte på något vis komma undan det heller.
Jag har känt av åskan hela dagen idag. Allmänt ont i huvudet och tryckande känsla i kroppen sedan imorse. Lättade en aning efter lunch när solen bröt igenom. Kom tillbaka värre än innan när regnet helt plötsligt öste ner alldeles nyligen. Förhoppningsvis släpper det lite nu när regnet avtagit.

Lunchade med mamma på Hagdals idag. Yammie! De har den underbaraste sommarbuffén - precis i min smak!

Hoppade lite i vattenpölarna på eftermiddagspromenaden nyss. Försöker att gå in nya skorna samt behålla barnasinnet. Kollega F. tittade lite snett...men det har ju fungerat tidigare.
Att plaska i vattenpölar är roligare än man kan tro. Jag minns fortfarande den något misslyckade utekvällen i Australien. Det hade ösregnat ett bra tag och när J. och jag var på väg hemåt fick jag ett infall. Hopp, hopp, hopp i vattenpölarna! Skorna blev sig aldrig lika igen (de blev jättesköna) och jag gick därifrån med ett leende på läpparna.

På tal om det läste jag något bra (?) i en gammal tidning imorse.

"You're never fully dressed without a smile on your lips."


Jäklar vilket åtagande, tänk att aldrig gå ut utan ett leende på läpparna!

Carin

Allmänt

Solen skiner, vi åt lunch på på nya uteplatsen. Diskuterade länge och väl min utbildningssituatuion. 
                               ICMS vs. IUM?                   Sydney vs. Monaco?
Kanske att jag är något klarare över vad jag vill... Eller åtminstone vad som är mest praktiskt. But why bekymra sig över vad som är mest praktiskt??
Jag är fruktansvärt trött på att vara så praktisk hela tiden. Praktisk, organiserad och planerad i oändlighet. Tråkig.

I eftermiddag ska jag investera i ett par nya, fräscha träningsskor. Ytterligare ett par skor jag skulle vilja ha är röda och högklackade. Jag vet precis var jag kan få tag i dem, men det tänker jag inte avslöja på grund av risken att bli utskrattad. Ha! Eller så vill jag bara vara ensam om dem...?

Senare ska jag träffa C.C. Det var länge sedan. 18.30 fika/något att äta. Kanke på Steve's, kanske någon annanstans. Prata länge om var vi befinner oss i våra liv.

Jag tror att dagen började bra idag. Lyssnade på Justin Timberlake när jag sminkade mig. Sedan gjorde solen sitt på vägen till arbetet.
Sent ikväll ska jag inspireras av "So you think you can dance". På söndag Salsa-pass på S. Fitness!

Carin

Modigt?

"Amerikanska filmskådespelerskan Mia Farrow har erbjudit sin frihet i utbyte mot den fängslade sudanesiska rebelledaren Suleiman Jamous.


Jamous, som leder en fraktion av gruppen SLA, åtnjuter respekt bland många i Darfur sedan han arbetat med att koordinera nödhjälp till befolkningen. Han befinner sig för tillfället på ett FN-sjukhus i Sudan, och regeringen hotar att gripa honom om han lämnar sjukhuset.


Mia Farrow är pr-ambassadör för FN:s barnfond Unicef och har besökt Darfur två gånger. "
www.dn.se

Modgit eller? Farrow är "PR-ambassadör" - hur mycket av detta uttalande är egentligen tänkt som ren PR? Vad skulle egentligen hända om Sudans regering verkligen tog henne på orden och sa att: "Okej, vi släpper Jamous fri i utbyte mot Mia Farrow."? Skulle det ens kunna hända? Knappast troligt.
Är det då modigt att göra ett sådant uttalande när det är i princip riskfritt? Inte modigt kanske, men hon lyckas ju ändå med PR-uppraget att dra uppmärksamhet till sig...

Karin, Kajsa

Eller Carin i mitt fall då...vi har namnsdag idag! Grattis!

Jag ska fira med att köpa ett par sjukt snygga, vita byxor som jag hittade på Bik Bok igår. Sedan ska jag gå en promenad och se på Pirates of the Caribbean 2.
Eller möjligen gå till Platå och ta en drink med någon frivillig.

Carin !

Oj då

Imorse höll jag på att komma försent till jobbet... Jag skulle gå strax efter 08.30, men kom inte iväg förrän 08.45. Solen sken vilket gjorde det omöjligt att stressa. Förberedde mig på att för första gången ankomma fem minuter för sent men klockan verkade av någon anledning vara vänligt inställd. Hur märkligt det än låter tog det mig inte mer än tio minuter att gå. Och eftersom det inte kan bero på att jag gick snabbare än vanligt så måste anledningen helt enkelt vara att klockan gick något långsammare än den brukar.

Dagens outfit kvalificeras nog även som ytterst opassande för bankarbete. Svarta leggings och ett långt gult linne. Linnet är precis så långt att det inte kan klassas som klänning, men utan att visa någonting av rumpan.
Den är en protest mot att jag har långtråkigt på jobbet.

Bärplockningen igår var uppskattad av både mormor och mig. Inte bara blåbär, utan även både hallon och körsbär, blev resultatet av en och en halv timme i skogen. Mindre uppskattade var däremot myggen som nära på utlöste panik. Tack gode Gud kunde jag ändå sova inatt.

Lunch 12.15 med O. idag igen. Vi ska sitta ute och njuta av solen.

Carin

RSS 2.0