30/1-2008: 2

Dagens andra lista:

1.
Lunch på Wayne's Coffee med H. Bagel med hummus , lax och grönsaker + svag sojalatte med extra mjölkpåfyllning. Love it när serviceinriktad cafépersonal är OK med mina knepiga beställningar. Mys!
2. Låna böcker på Biblioteket. Varför köpa när man kan låna? Dagens skörd: 7 böcker av mycket varierande genrer.
3. Serenas paljettklänning i guld i första avsnittet av Gossip Girl. Insåg under eftermiddagen hur snygg den verligen var.

         

Carin

30/1-2008: 1

Dagens topp 3

1.
Första avsnittet av Gossip Girl
2. Snacka med V. på msn. I miss AUS!
3. Skruttiga naglar som ska bli fina igen.

     


Kiwidoftande Nailgrowth från Nail Space.
Dåliga naglar.
OPI Avoplex On The Go

1:a avsnittet av Gossip Girl

Phju, då var första avsnittet av "nya OC" avklarat. Gossip Girl kommer helt säkert bli en stor hit och om jag får sia om framtiden så lär Internet snart svämma över av anonyma skvallerbloggar.

image64

För den som tycker att jag är lite sen angående gårdagkvällens premiär kan jag meddela att jag spelade in avsnittet och såg det nu på morgonen.
Igår kväll kom jag hem sent från träningen och var tvungen att äta (inte framför TV:n) på stört. Så jag fick hålla mig till idag med att se succé-serien.

I know you love me,
Carin

Gossip Girl

image62

Höööll på att glömma! Gossip Girl börjar ikväll... Mycket förväntansfull. Kan det bli en ny O.C.?

Med tanke på det längtar jag även till Australien. Vad mycket härligare livet är i skön värme.

Carin

Dans ikväll

Yeah, ikväll blir det Bodyjam för hela slanten. Fast jag är stel som tusan efter gymet igår, och jag som ändå brukar vara stelast på danspassen... Ehh, men det blir kul ändå. Fast jag är sämst...

Just det, på måndag ska jag på Clinique-kurs! Ser fram emot det SÅ mycket! Jag trodde inte att jag skulle få följa med, men chefen frågade om jag ville att hon skulle efteranmäla mig och KLART att jag ville det. Love it!

Carin


Update

Äsch, resten av bilderna från galan var inte speciellt roliga. Kaske den här på hur fin dukningen var då...

image61

J. vann dessvärre inte kategorin "Bästa hoppryttare" som han var nominerad i, men han verkade egentligen mest förvånad över att han överhuvud taget blivit en av de tre nominerade.

Maten var god och dansen efteråt var kul. C. och jag shakade rejält på dansgolvet. Haha!

Carin

Dålig uppdatering på ridsportgalan

Jag vet att jag inte har fått upp några bilder på galaoutfits. Dåligt. Ska be Charlotte lägga in bilderna från hennes telefon när hon kommer hem.

Håll till godo med några "innan-festen-bilder" från min kamera så länge.

Före       Efter  


(Oj, vilken pärs att lägga ut den där. Men nu är det gjort...)

Glamgirls

image59


3 saker som får mig att må bra

Ja, nu har jag insett det. Det är 3 saker som krävs för att jag ska må bra i mig själv. Det här gäller alltså kategorin "mat", vilket innebär att viktiga ting som kärlek, familj och vänner inte hamnar på listan. Även om kärlek, familj och vänner kanske också är viktiga ting när det gäller mat...?

Topp-3-listan:

1.
Alltid vatten till maten, alla mål. Får jag inte i mig tillräckligt med vätska säger kroppen ifrån med huvudvärk.
2. Fullkornsbröd. Bra för både mage och blodsocker. Det värsta jag vet är när blodsockret åker berg-och-dalbana.
3. Att äta alla måltider vid matbordet. Den punkten är ny. Jag är proffs på att äta framför TV:n, men från och med nu hör det till fredag/lördag-kvällar. Resterande måltider intas antingen i köket eller i "matsalen". Punkt slut.

Sedan räcker det med regler för min del. Kanske en till då. Efterrätt äts på helgerna, och då ska jag faktiskt äta efterrätt också. Fredagar och lördagar är efterrättsdagar. Oftast blir det nog glass med frukt eller bär. Gott!

 Carin

Snart galatime!

Nu är det dags att börja göra sig i ordning till Ridsportgalan. Sprang ner på stan förut och köpte 6 par strumpbyxor - för att vara på den säkra sidan liksom. :P

Är fortfarande lite osäker på sminkningen... Men det lutar åt brons på ögonen och neutrala läppar. Köpte faktiskt ett läppglans på H&M. Ganska otippat, men det luktade så gott. Går i svagt rosa, med lite glitter. Kanske inte det hetaste just nu...men det passar mig.

Nu är syrran ute ur duschen så det är dags för mig att fräscha till mig en aning. Tog en före-bild nyss. Kanske lägger ut den tillsammans med efter-bilder. Om jag vågar. :P

Carin

Kalldusch...

Okej, kul! De ringde just från banken angående att jag fått för mycket lön utbetald. Nu måste jag alltså betala tillbaka en massa pengar. Mer än jag kanske hade trott från början... Helvete!
Och det är ju inte mitt fel heller! Det är någon klantig person som helt enkelt inte talat om för löneavdelningen att jag har slutat. Grrr...!
Tur är det väl att jag inte har använt pengarna. Men jag trodde ju att de var mina. Och jag trodde att jag skulle kunna ha dem där på mitt nya, fina sparkonto och få ränta på dem tills jag ska börja plugga. Men nä.

Carin

Lunchtime!

Nu ska jag bara springa och handla några saker. Sedan blir det lax-wrap till lunch.

I eftermiddag ska jag träna. Afro Power Dance!

image55


Carin

Favoritprodukter som jag just nu har svårt att klara mig utan.

Tänkte att jag skulle lägga ut vilka produkter som ligger på min "Klarar-mig-inte-utan-lista". Jag har plötsligt fått ett annat förhållande till mina skönhetsgrejer sedan jag började jobba med dem. Att hela tiden få se det som är nytt är jättespännande. Men man inser också vilka produkter som faktiskt är värda att hålla fast vid.

Här kommer mina favoriter, både gamla och nya.

image47

Smink
Clinique Cityblock Sheer Primer, Spf 25
Clinique Supermoisture Foundation
Lancôme Color Fever Lipgloss
Egentligen borde Maxfactors Stretch Mascara och Diors Diorshow Mascara fått vara med här men dem har jag faktiskt inte hemma just nu.

image48

Parfym
Sunflower by Elizabeth Arden
Nina by Nina Ricci
True Star Gold by Tommy Hilfiger

image49

Kropp
Vaseline Aloe Fresh Bodylotion
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moissturizing Hand Tratment
Ralph Lauren HOT Shower Gel

image50

Hår (något oskarpt och fläckigt)
Schwartzkopf Got 2 b 2 Sexy Big Hair Hair Spray
Redken Smooth Down Shampoo
Sachajuan Conditioner

image52

Naglar (om möjlig ännu sämre bild)
OPI Base Coat
OPI Avoplex Cuticle Oil To Go
OPI Top Coat

Carin

Ridsportgala

Imorgon är det dags för Ridsportgala i Lkpg. Närmare bestämt på Konsert & Kongress. Så värst aktiv inom hästvärlden är jag väl inte längre. Men syrran undrade om jag ville gå...och varför inte? Det kan nog bli kul med uppklädd middag och prisutdelning. Hoppas att J. vinner vad han nu är nominerad till.

Outfiten för kvällen är redan planerad.

        


Utsläppt hår, sotig make-up och Hilfiger True Star Gold-parfymen blir tillbehör. Eftersom jag är ganska frusen av mig åker säkert guldboleron från H&M på också.

Jag börjar inse att jag verkligen saknar ridningen. Jag önskar att det var sommar så jag inte frös halvt ihjäl varje gång jag klev utanför dörren.

Förhoppningsvis kommer en uppdatering på hur galan verkligen gick. Och till den kanske också några bilder på gala-outfits live.

Carin

Nya naglar

image42

Så här ser mina nya naglar ut!
Vi hade nagelutbildning på jobbet i tisdags (jag vet, lite sent att lägga ut bilder nu...). Det var riktigt roligt. Det gäller att bli bundis med utbildaren för då kan man, som jag, ha sån tur att man får en gratis nagelförlängning! Hon använde sina produkter från Kiss som är till för hemmabruk och kan köpas hos oss. Jag har provat att göra på syrran tidigare...det var ganska svårt. Men M. från Kiss var ju proffs och lärde oss en massa bra knep.
Som sagt - jättekul utbildning. Och man känner sig alltid lite elegantare med snygga naglar.
Eller hur?

Carin

Seg söndag

Söndag efter utekväll har en speciell...lite sömning...känsla över sig. Och inte undra på det. Vi dansade en hel del igår.

Vissa personer är roligare att gå ut med än andra. Vissa vet vad som krävs för att man ska ha roligt. En lyckad utekväll går INTE ut på att träffa så mycket folk som möjligt. Att däremot ha så kul som möjligt med de man faktiskt gått ut med är mitt recept för att ha roligast. Släng in lite ohämmad dans som extra piff - och bättre kan det inte bli. Om det sedan är så att fler vill ansluta sig till det ursprungliga gänget gör det mig ingenting. Ju fler desto bättre. Men för mig ligger inte spring ut och in från ställe till ställe på topplistan.

Vad som däremot hamnar på 3-i-topp idag är:

- iPhone. Fick bekanta mig med en igår, och den är sexig! Believe me!
- Min nya parfym. Nina by Nina Ricci. Inte den mest nyutkomna på marknaden, men den passar mig som hand i handske.
- Positiv överraskning när jag undersökte mitt bankkonto. Kanske att jag unnar mig ett par high heels ändå... ;)

                 


Dagens bottennapp är dock att underbara kusin A. lämnar Sverige igen efter bara en weekend hemma. Men jag förstår att storstaden London håller henne i ett hårt grepp.

Japp, det var det. Kanske blir det pilates ikväll. Jag ska åtminstone stretcha minst 20 minuter under dagen. Det är svårt att dansa när man är stel som en pinne.

 Carin

Carin is back!

Okey, I'm baaack! Det var längesen vi sågs, jag vet. Men jag har haft mycket on my mind... Och det är en jävligt bra ursäkt för att hålla sig från en dator som jag egentligen inte alls trivs framför. Det förundrar mig att jag ändå på sätt och vis håller liv i en blogg när jag ändå mest stör mig på att andra lägger ut hela sitt liv på nätet.

Men nu har mitt liv faktiskt förändrats en hel del sedan sist jag skrev här.

Fryser om tårna, går och hämtar ett par strumpor.


Jag har börjat mitt nya jobb där jag trivs oförskämt bra trots att det bara är xtra timmar. December var hektisk. Nu är det betydligt lugnare.
Jag har blivit medlem på Campushallen och delvis hittat ett nytt intresse - danspassen! Jag är sämst, men bättrar mig långsamt.
Jag har börjat äta medicin. Den fungerar än så länge bra. Trots att jag inte riktigt kommit till rätta med den än. Och varför skriver jag detta här? Ja, varför - eller varför inte? Mig kvittar det.

Att jobba med smink är kul som tusan! Och jag lär mig mycket tack vare Helena. Det uppsakttar jag. Med tanke på mina framtida yrkeslivs-planer inom retailing försöker jag lära mig allt jag kan.
Men lite dyrt kanske det blir med tanke på allt man vill testa. Å andra sidan behöver man inte köpa en massa skit som man sen får slänga för att det inte passar. Jag har många experter att rådfråga!

Närmast planerade inköp kommer att bli:
- Sachajuan-balsam. Kan även komma att bli ett schampo i framtiden.
- Solspray för håret. Längtar efter den där solblekta sommarkänslan.
- Nagelförstärkningskit, troligen från Depend. Jag är mycket inspirerad att hitta något som verkligen fungerar.


Återkommer förhoppningsvis.

Carin

RSS 2.0